AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslatılmış pirinç görmek

Kahve falında ıslatılmış pirinç görmek

Kahve falında ıslatılmış pirinç görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, fakirlik yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, hayattan her istediğini alacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslatılmış pirinç gördüyseniz:

  • Zaten az arkadaşınız var, bence biraz da başkalarını düşünün.

Kahve falında ıslanmış pirinç görmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine işarettir.

Kahve falında pirinç ıslatmak keyfin ve geçimin kalmayacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslatılmış pirinç görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, esenlik bulacağına delalettir.

Kahve falında okey ıstakası görmek sevgi göreceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birbirini ıslatmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının altını ıslattığını görmek itibarın sarsılacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında ıslanmış ekmek görmek keyifli günler geçireceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi ıslatmak çok büyük üzüntü duyacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir