AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağı ıslattığını görmek

Kahve falında yatağı ıslattığını görmek

Kahve falında yatağı ıslattığını görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine işaret eder.

Kahve falında yatağı ıslattığını gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız bir süreç olabilir.

Kahve falında yatağa ıslatmak onlardan yana üzüntüye düşeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının yatağı ıslattığını görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağını ıslattığını görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında yatak ıslatmak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında yatağı ıslattığını görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, işlerini boşvereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış yatak görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına delalettir.

Kahve falında kuru fasulye ıslatmak işlerin kapanacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeği ıslatmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, neşesine kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir