AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla halı yıkamak

Kahve falında hortumla halı yıkamak

Kahve falında hortumla halı yıkamak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine alamet eder.

Kahve falında hortumla halı yıkamak gördüyseniz:

  • Toplum veya aile hayatında beklenmedik olaylarla karşılaşacaksınız.

Kahve falında hortumla halı yıkamak dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulur.

Kahve falında hortumla havlu yıkamak bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında hortumla ev yıkamak aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla etrafı yıkamak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla duvar yıkamak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvaleti hortumla yıkamak maddi anlamda güç kaybedeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hortumla evi yıkamak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına yorulur.

Kahve falında hortumla pencere yıkamak sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir