AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla ev yıkamak

Kahve falında hortumla ev yıkamak

Kahve falında hortumla ev yıkamak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, Tövbe Edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla ev yıkamak gördüyseniz:

  • İşinizi, para kazanma yöntemlerinizi veya paranızı yönetme biçiminizi daha ciddi şekilde ele almanız gerekiyor.

Kahve falında evi hortumla yıkamak sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine işaret eder.

Kahve falında hortumla evi yıkamak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında hortumla ev yıkamak kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında hortumla cam yıkamak sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvaleti hortumla yıkamak istediği herşeye sahip olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında evini hortumla yıkamak yüzünün hep güleceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla balkon yıkamak malının ve kazancının tam olacağına, çok iyi işler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla bir yerleri yıkamak bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir