AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla araba yıkamak

Kahve falında hortumla araba yıkamak

Kahve falında hortumla araba yıkamak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, zor günlerin geride kalacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında hortumla araba yıkamak gördüyseniz:

  • Şanslı durumlar veya fırsatlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında hortumla araba yıkamak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalettir.

Kahve falında hortumla balkon yıkamak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla evi yıkamak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına yorulur.

Kahve falında hortumla cam yıkamak elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında hortumla evin içini yıkamak özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, helal rızık yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evini hortumla yıkamak yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hortumla tuvalet yıkamak işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla kapı yıkamak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir