AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi hortumla yıkamak

Kahve falında evi hortumla yıkamak

Kahve falında evi hortumla yıkamak işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, işlerine yeni işler katacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evi hortumla yıkamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin çizdiğiniz programa uyma ya da uymama eğilimini hafife veya çok ciddiye alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında hortumla evi yıkamak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, işlerinin günden güne açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evi hortumla yıkamak telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla ev yıkamak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla evin içini yıkamak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine yorulur.

Kahve falında hortumla bir yerleri yıkamak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evini hortumla yıkamak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla yıkamak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla merdiven yıkamak esenlik bulacağına, huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir