AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla camları yıkamak

Kahve falında hortumla camları yıkamak

Kahve falında hortumla camları yıkamak imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, geç de olsa huzura erileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, adını aklamayı başaracağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında hortumla camları yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konular henüz istediğiniz şekilde şekillenmemiş veya size boyun eğmemiş olabilir.

Kahve falında hortumla camları yıkamak sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında hortumla cam yıkamak onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında hortumla evi yıkamak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında hortumla halı yıkamak kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında evi hortumla yıkamak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalettir.

Kahve falında evin içini hortumla yıkamak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, bazı konularda önayak olunacağına delalettir.

Kahve falında hortumla duvar yıkamak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evini hortumla yıkamak her daim Allah yolunda olacağına, kazancın günden güne artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir