AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla yer yıkamak

Kahve falında hortumla yer yıkamak

Kahve falında hortumla yer yıkamak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, maddi olarak büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında hortumla yer yıkamak gördüyseniz:

  • Bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bir yeri hortumla yıkamak ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla bir yerleri yıkamak her şeyin sarpa saracağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına inanılır.

Kahve falında hortumla yer yıkamak kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla bir yeri yıkamak kötü haberler alınacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla birini yıkamak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında evini hortumla yıkamak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla halı yıkamak gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla araba yıkamak mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir