AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla cam yıkamak

Kahve falında hortumla cam yıkamak

Kahve falında hortumla cam yıkamak kötülüklerden uzak kalacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, huzura kavuşacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, çirkin sözler işitileceğine işaret eder.

Kahve falında hortumla cam yıkamak gördüyseniz:

  • İyimser kişiler nedeniyle zayıf veya fazla yavaş ilerlemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında hortumla cam yıkamak ün sahibi birisi olunacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işarettir.

Kahve falında hortumla camları yıkamak dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında hortumla birini yıkamak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla evin içini yıkamak insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında hortumla bir yeri yıkamak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla yıkamak gelirini de büyük oranda arttıracağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine işaret eder.

Kahve falında tuvaleti hortumla yıkamak elinden gelen herşeyi yapacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla etrafı yıkamak sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir