AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz yolmak

Kahve falında horoz yolmak

Kahve falında horoz yolmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işaret eder.

Kahve falında horoz yolmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir,dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında horoz yolmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında horozun tüylerini yolmak özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, takdir toplayacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz tüyü yolmak sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kopmuş horoz kafası görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında horoz yumurtası görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir horoz görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk horoz görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz öldürmek moralin bozulacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir