AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozun kovaladığını görmek

Kahve falında horozun kovaladığını görmek

Kahve falında horozun kovaladığını görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, rızkın genişleyeceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horozun kovaladığını gördüyseniz:

  • Olumlu kararlar verebilir, tereddüt ettiğiniz konularda bilginizi çoğaltarak karar verebilirsiniz.

Kahve falında horozun kovaladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında horoz kovalamak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında horozu kovalamak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horoz ve ördek görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, kızı olanların da gelin edeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek horoz görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında horoz dövmek zor zamanların çok eskide kalacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında horoz yemek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında horoz doğurmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir