AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz yemek

Kahve falında horoz yemek

Kahve falında horoz yemek belalı kimselerle karşılaşacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına işaret eder.

Kahve falında horoz yemek gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalardan kaçmak zor olsa da, bazı bedeller ödetebileceğini unutmadan hareket etmekte fayda var.

Kahve falında horoz kesmek yemek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz yemek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında horoz eti yemek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında horoz sevmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, üzüntülü haberler alacağına delalettir.

Kahve falında horoz adamak düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında horoz kestiğini görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine işarettir.

Kahve falında horoz tüyü yolmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük horoz görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir