AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz doğurmak

Kahve falında horoz doğurmak

Kahve falında horoz doğurmak çektiği zorlukların biteceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, önemli kararlar alınacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, hakkını alacağına rivayet eder.

Kahve falında horoz doğurmak gördüyseniz:

  • Herşey sizi sinirlendirebilir veya moralinizi bozabilir.

Kahve falında horoz doğurmak zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horozun ısırdığını görmek çok rahat edeceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına inanılır.

Kahve falında hasta horoz görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horozlar görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horozun görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında horoz yada tavuk görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında horoz tavuk görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kümeste horoz görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir