AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk horoz hindi görmek

Kahve falında tavuk horoz hindi görmek

Kahve falında tavuk horoz hindi görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, akıllı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk horoz hindi gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

Kahve falında tavuk horoz hindi görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, gelirinin de garanti altında olacağına delalettir.

Kahve falında hindi horoz görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında horoz ve hindi görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında hindi ve tavuk görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk ve hindi görmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek çok büyük özgüven kazanacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına işaret eder.

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk ve horoz görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir