AnaSayfa / Genel / Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına yorulur.

Kahve falında kümeste tavuk horoz gördüyseniz:

  • Belli imzalar atmadan veya girişimlerde bulunmadan önce uzmanlara danışmanızda fayda var.

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, ayrıcalık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kümeste horoz görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşam standartlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kümeste tavuk görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk ve kümes görmek üzüntülü haberler alacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kümes dolusu tavuk görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kümesde tavuk görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kümes ve tavuk görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir