AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz kesmek

Kahve falında horoz kesmek

Kahve falında horoz kesmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine işaret eder.

Kahve falında horoz kesmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya beklenmedik hareketler istenilmeyen sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında siyah horoz kesmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horozu kesmek çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında horoz kesmek yemek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horoz kesmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında horoz başı kesmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında horozun kafasını kesmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında horoz ısırdığını görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde horoz görmek evdeki nimetin çoğalacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir