AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz tarafından kovalanmak

Kahve falında horoz tarafından kovalanmak

Kahve falında horoz tarafından kovalanmak başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza uymayan belli başlı başlıkları hayatınızdan çıkartmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında horoz tarafından kovalanmak planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalettir.

Kahve falında horoz kovalaması görmek iyi konumlara geleceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında horoz tarafından ısırılmak sıkıntılarının daha da artacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domuz tarafından kovalanmak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bir ölü tarafından kovalanmak yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dana tarafından kovalanmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında cin tarafından kovalanmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına yorulur.

Kahve falında erkekler tarafından kovalanmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir