AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilli horoz görmek

Kahve falında çilli horoz görmek

Kahve falında çilli horoz görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, duygularının karşılık göreceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, prestij sahibi olunacağına, önemli kişi haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çilli horoz gördüyseniz:

  • Ne kadar yaratıcı olursanız, o kadar faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında çilli horoz görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilli yüz görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yüzünde çil görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, kara kara düşünür olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde çiller görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında çilli kadın görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi yüzünde çil görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında çilli yılan görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, yeni bir makama sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda çil görmek fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir