AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozla kavga etmek

Kahve falında horozla kavga etmek

Kahve falında horozla kavga etmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kavgaların biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horozla kavga etmek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında horozla kavga etmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horoz kavgası görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine işarettir.

Kahve falında denizde horoz görmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına delalettir.

Kahve falında öten horoz görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz eti görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına işaret eder.

Kahve falında horozlar görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek horoz görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında horoz satın almak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir