AnaSayfa / Genel / Kahve falında öten horoz görmek

Kahve falında öten horoz görmek

Kahve falında öten horoz görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öten horoz gördüyseniz:

  • Belli konularda ardınıza bakmadan ilerlemek, belli adımlar atmak ya da girişimlerde bulunmak konusunda çekinceleriniz olabilir.

Kahve falında öten horoz görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öten baykuş görmek işlerinin günden güne bozulacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öten keklik görmek makamını garantileyeceğine, muradına eremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında öten kuşlar görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öten kanarya görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öten muhabbet kuşu görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında süslü horoz görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk horoz görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yorum

  1. evin çatısına çıkmış kafasını yukarı kaldırmış öten horoz var falda.horozun arkasına sinmiş kedi çıkmış.kulakları dimdik.başına şapka takmış kadın var.elinde kitap açık tutuyor.kitap arapça dua kitabı sanki.dua ediyor bu kadın.yere eğilmiş hatta sürünen kararmış insan çıkmış.kafasında birini düşünüyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir