AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz satın almak

Kahve falında horoz satın almak

Kahve falında horoz satın almak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horoz satın almak gördüyseniz:

  • Elinize bir şey geçmeyecekse pazarlıktan kaçınmalı veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Kahve falında horoz satın almak kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horozun saldırdığını görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalet eder.

Kahve falında horoz ve ördek görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında horoz veya tavuk görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz tüyü yolmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horoz tarafından kovalanmak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk horoz görmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, kendisini keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında horoz ısırmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, hedeflerini tutturamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir