AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozlar görmek

Kahve falında horozlar görmek

Kahve falında horozlar görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, kısmetlerinin kapanacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horozlar gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması olasıdır.

Kahve falında horozun kafasını koparmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında tavuk horoz hindi görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına alamet eder.

Kahve falında horoz dövüşü görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüysüz horoz görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, gülüp eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok sayıda horoz görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horozun görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı horoz görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına işarettir.

Kahve falında horoz beslemek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir