AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz kavgası görmek

Kahve falında horoz kavgası görmek

Kahve falında horoz kavgası görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, helal rızık elde edeceğine, çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horoz kavgası gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından yönlendirme içine girmemelisiniz.

Kahve falında horozla kavga etmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz kavgası görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında horozla konuştuğunu görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horoz ve tavuk görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya delalet eder.

Kahve falında iri horoz görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman horoz görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, kazancının da artacağına işarettir.

Kahve falında kümeste horoz görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horozun tüylerini yolmak iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir