AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz eti görmek

Kahve falında horoz eti görmek

Kahve falında horoz eti görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yeni kısmetlere nail olacağına inanılır.

Kahve falında horoz eti gördüyseniz:

  • Biraz zaman tanımanız gerekebilir.

Kahve falında horoz eti görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine alamet eder.

Kahve falında horoz eti yemek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan horoz görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, emeklerinin heba olacağına alamet eder.

Kahve falında mavi horoz görmek zayıflayacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine yorulur.

Kahve falında beyaz horoz görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendi geleceğine yorulur.

Kahve falında horoz yemlemek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tavuk ve horoz görmek günahlarına tövbe edeceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına işarettir.

Kahve falında büyük beyaz horoz görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir