AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz pişirdiğini görmek

Kahve falında horoz pişirdiğini görmek

Kahve falında horoz pişirdiğini görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horoz pişirdiğini gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha çok dinlemenizde fayda var.

Kahve falında horoz pişirdiğini görmek beden sağlığının zarar göreceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz pişirmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında horoz dövüştürmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına rivayet eder.

Kahve falında horoz ayağı görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulur.

Kahve falında horoz temizlemek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında ayağı bağlı horoz görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına yorulur.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz gibi ötmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir