AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz çalmak

Kahve falında horoz çalmak

Kahve falında horoz çalmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine işarettir.

Kahve falında horoz çalmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamak aslında niyetlenilmemiş olan pek çok sonuç doğurabilir.

Kahve falında horoz çalmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında horoz sesi görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında horoz ölüsü görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz kanı görmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında horoz ve hindi görmek birikiminin artacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horoz ötmesini görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah horoz kesmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına inanılır.

Kahve falında denizli horozu görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir