AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövüş horozu görmek

Kahve falında dövüş horozu görmek

Kahve falında dövüş horozu görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, nimetin çoğalacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında dövüş horozu gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi küçük olaylar olabilir.

Kahve falında dövüş horozu görmek zararın telafi edileceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında horoz dövüşü görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında horoz dövüştürmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kendinden emin adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında dövüş görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dövüş edenleri görmek rakiplerine yenileceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine delalettir.

Kahve falında köpek dövüştürmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine işarettir.

Kahve falında yılanların dövüştüğünü görmek de zenginliğe kavuşacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kılıç dövüşü yapmak işinde ustalaşacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir