AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel horoz görmek

Kahve falında güzel horoz görmek

Kahve falında güzel horoz görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında güzel horoz gördüyseniz:

  • Açık açık konuşmak veya fikir alışverişlerinde bulunmak kontrol edilmesi gereken durumların varlığını ortaya çıkartabilir.

Kahve falında güzel horoz görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz yada tavuk görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horoza ekmek vermek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş horoz görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yaşamdan istediklerini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil horoz görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horoz dövüştürmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, uzun yıllar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında horoz temizlemek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında horoz şekeri görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir