AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz yumurtası görmek

Kahve falında horoz yumurtası görmek

Kahve falında horoz yumurtası görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, zorlukları atlatacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında horoz yumurtası gördüyseniz:

  • Adeta bir gerilim hattı var.

Kahve falında horoz yumurtası görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında horoz yumurta görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoza yem vermek işinde uzmanlaşacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında horoz eti yemek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horoz tavuk görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına alamet eder.

Kahve falında küçük horoz görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke inanılır.

Kahve falında konuşan horoz görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında horozdan korkmak çok büyük insanlar arasına gireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir