AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz yumurta görmek

Kahve falında horoz yumurta görmek

Kahve falında horoz yumurta görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, hak yolundan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında horoz yumurta gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Kahve falında horoz yumurta görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horoz yumurtası görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz kanı görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, sadaka ya da zekat vereceğine rivayet eder.

Kahve falında horoz kavgası görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında horoz ölüsü görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında hint horoz görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında horozu kesmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında horoz kaybetmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir