AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz eti yemek

Kahve falında horoz eti yemek

Kahve falında horoz eti yemek karar vermekte güçlük çekeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çok sevineceğine, elini haramdan uzak tutacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında horoz eti yemek gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki hemen karar vermeniz gereklidir.

Kahve falında horoz eti yemek ailesini utandırmayacağına, üzüntülerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında horoz eti görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz kesmek yemek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz yemek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpi eti yemek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tam pişmemiş et yemek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında domuz eti yemek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kemikli et yemeği görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir