AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz tavuk görmek

Kahve falında horoz tavuk görmek

Kahve falında horoz tavuk görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında horoz tavuk gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işleri ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında horoz yada tavuk görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında horoz ve tavuk görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine tabir olunur.

Kahve falında horozla tavuk görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk yada horoz görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk horoz görmek ruhen rahatlığa erileceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk veya horoz görmek evi yoksa ev alacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında horoz tavuk görmek hayatının yolunda gideceğine, saadete ereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tavuk ve horoz görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir