AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz yavrusu görmek

Kahve falında horoz yavrusu görmek

Kahve falında horoz yavrusu görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, unvan sahibi olacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horoz yavrusu gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya düşüncelerinizin sır olarak kalmasında fayda var.

Kahve falında horoz yavrusu görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru horoz görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine delalet eder.

Kahve falında horoz sevmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında horoza yem vermek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında horoz tarafından ısırılmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında horoz görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk ve horoz görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir