AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru horoz görmek

Kahve falında yavru horoz görmek

Kahve falında yavru horoz görmek kar elde edileceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine alamet eder.

Kahve falında yavru horoz gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili düzenleyici gelişmeler veya belli ilişkilerinizi güçlendirecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında yavru horoz görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına inanılır.

Kahve falında horoz yavrusu görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kedi ve horoz görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz öldürmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında iki horoz görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında horoz yumurta görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında dövüş horozu görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında horoz boğazlamak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir