AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz sevmek

Kahve falında horoz sevmek

Kahve falında horoz sevmek elindeki imkanların artacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında horoz sevmek gördüyseniz:

  • İmajınızı korumak istiyorsanız istikrarsız tavırlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında horoz sevmek güzel ve önemli işler yapacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru horoz görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında horoz eti yemek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz ve tavuk görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz sürüsü görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman horoz görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında horoz sesi duymak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında horozun kovaladığını görmek işlere nazar değeceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir