AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk ve horoz görmek

Kahve falında tavuk ve horoz görmek

Kahve falında tavuk ve horoz görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, hastalanacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında tavuk ve horoz gördüyseniz:

  • İşler sizin istediğiniz gibi ilerleyecek olsa bile, imajınızı güçlendirmeniz veya imajınıza zarar vermemeniz buna bağlı olabilir.

Kahve falında horoz ve tavuk görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk yada horoz görmek yetkili bir göreve atanacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine yorulur.

Kahve falında horoz tavuk görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk ve horoz görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavukla horoz görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında tavuk ve horoz görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tavuk horoz görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir