AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz horoz yakalamak

Kahve falında beyaz horoz yakalamak

Kahve falında beyaz horoz yakalamak çocuklar gibi mutlu olacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz horoz yakalamak gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler, aleyhinizde olmadık şeyler söyleyebilirler.

Kahve falında beyaz horoz yakalamak hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horoz yakalamak eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük beyaz horoz görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz horoz görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk horoz görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kudret ve destek olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tavuk ve horoz görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin yakalamak sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz balık yakalamak duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir