AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz gibi ötmek

Kahve falında horoz gibi ötmek

Kahve falında horoz gibi ötmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, mevlit okutacağına, yapacağı planların altüst olacağına, bunalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine alamet eder.

Kahve falında horoz gibi ötmek gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabilirsiniz.

Kahve falında horoz gibi ötmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horoz ötmesini görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz tarafından ısırılmak üstün başarılar alacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk ve horoz görmek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında horoz başı görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında horoz kanı görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine işarettir.

Kahve falında horoz kovalamak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında horozdan kaçmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir