AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk horoz görmek

Kahve falında tavuk horoz görmek

Kahve falında tavuk horoz görmek hastalanacağına, iş hayatında saygı göreceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tavuk horoz gördüyseniz:

  • Açığa vuramadığınız dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

Kahve falında tavuk yada horoz görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk horoz hindi görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında horoz veya tavuk görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk ve horoz görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz tavuk ve horoz görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında horozla tavuk görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tavukla horoz görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir