AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz ısırmak

Kahve falında horoz ısırmak

Kahve falında horoz ısırmak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında horoz ısırmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kanallardan beklenmedik yardımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında horozun ısırdığını görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz ısırmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında horoz ısırdığını görmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk veya horoz görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine işaret eder.

Kahve falında horoz çiftleşmesi görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, yoksulluğa delalettir.

Kahve falında yumurtlayan horoz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ horoz görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir