AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz pişirmek

Kahve falında horoz pişirmek

Kahve falında horoz pişirmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, evlatlarından hayır bulacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında horoz pişirmek gördüyseniz:

  • Paranızı büyüme potansiyeli olan konulara yatırmanızda fayda var.

Kahve falında horoz pişirmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horoz pişirdiğini görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına delalet eder.

Kahve falında iki horoz görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü horoz görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında denizli horozu görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına yorulur.

Kahve falında kucağında horoz görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, yeni bir semte taşınılacağına işaret eder.

Kahve falında horozu kesmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında erkek horoz görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir