AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozu kesmek

Kahve falında horozu kesmek

Kahve falında horozu kesmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horozu kesmek gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Kahve falında horozun kafasını kesmek girilen yolda zarar edileceğine, ömrünün uzun olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah horoz kesmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, hayallerin yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında horoz başı kesmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında horoz kesmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında horoz kesmek yemek cesaret gerektiren işlere gireceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına yorulur.

Kahve falında horozu kesmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında horozla dövüşmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horoz temizlemek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kendi bildiğini okuyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir