AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü horoz görmek

Kahve falında ölü horoz görmek

Kahve falında ölü horoz görmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, borçlanıp, hasta olacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına alamet eder.

Kahve falında ölü horoz gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi teşvik eden ya da baştan çıkartmaya çalışan kişiler zamanınızı boşa harcamanıza veya ekstra masraflara neden olabilir.

Kahve falında ölü horoz görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz ölüsü görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulur.

Kahve falında horoz dövmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, vefakar bir insan olunacağına tabir olunur.

Kahve falında civciv horoz görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horozun öttüğünü görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz ve ördek görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında öten horoz görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horozun uçtuğunu görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir