AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı bağlı horoz görmek

Kahve falında ayağı bağlı horoz görmek

Kahve falında ayağı bağlı horoz görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağı bağlı horoz gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken önemli bir iş veya bir görüşme olabilir.

Kahve falında ayağı bağlı horoz görmek esenliği bulacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalettir.

Kahve falında ayakları bağlı güvercin görmek şansın önünün kesileceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında ayakları bağlı koyun görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağından bağlanmak ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağı bağlanmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, ekonomik olarak kalkınacağına işarettir.

Kahve falında ayakları bağlı olmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında ayakları bağlı at görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarının bağlı olduğunu görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir