AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz temizlemek

Kahve falında horoz temizlemek

Kahve falında horoz temizlemek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz temizlemek gördüyseniz:

  • Belli bir yoldan gitmek için kimseye söz vermemelisiniz.

Kahve falında horoz temizlemek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horoz ötmesi görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında horoz dövüşü görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, sözleri tutulacağına delalettir.

Kahve falında horoz şekeri görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına işaret eder.

Kahve falında horoz tarafından ısırılmak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına yorulur.

Kahve falında horoz ve ördek görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında horoz dövüştürmek üzüleceğine, pişman olacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk horoz görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir