AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz ayağı görmek

Kahve falında horoz ayağı görmek

Kahve falında horoz ayağı görmek yol yordam öğretileceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında horoz ayağı gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya seyahatler ya da kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında horoz ayağı görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında ayağı bağlı horoz görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında horoz ölüsü görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye inanılır.

Kahve falında oyuncak horoz görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, şöhret ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafası kopmuş horoz görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, kötü halinden eser kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kara horoz görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine işarettir.

Kahve falında horoz hediye almak tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında horozun kesildiğini görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir