AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozla konuştuğunu görmek

Kahve falında horozla konuştuğunu görmek

Kahve falında horozla konuştuğunu görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, gururlandıracak işler yapacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında horozla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Zaman her şeyin ilacıdır.

Kahve falında horozun konuştuğunu görmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında horozla konuştuğunu görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında konuşan horoz görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horoz tüyü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah horoz kesmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horoz pişirmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında horoz kafası koparmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında horoz ötmesini görmek başarısızlıklara düşeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir