AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ horoz görmek

Kahve falında çiğ horoz görmek

Kahve falında çiğ horoz görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, alım gücünde yükselme olacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ horoz gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmek gerekebilir.

Kahve falında çiğ horoz görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, böyle işlere kalkışacağına rivayet eder.

Kahve falında kara horoz görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında horoz öttüğünü görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında horozu görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horoz boğmak artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine yorulur.

Kahve falında denizde horoz görmek kaderinin yüzüne güleceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tane horoz görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında horozun kafasını kesmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir