AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında horoz görmek

Kahve falında başında horoz görmek

Kahve falında başında horoz görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, elinin bollaşacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başında horoz gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, anlaşma veya ilişki artık size daha fazla hizmet etmiyorsa uzaklaşmayı düşünebilirsiniz.

Kahve falında başında horoz görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, büyük kayıplara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında horoz başı kesmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına yorulur.

Kahve falında horoz başı görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine alamet eder.

Kahve falında denizde horoz görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında horozu kesmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında horoz kovalaması görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında horoz ve köpek görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında hint horozu görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir