AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindistan görmek

Kahve falında hindistan görmek

Kahve falında hindistan görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, yeni mallara sahip olacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına işarettir.

Kahve falında hindistan gördüyseniz:

  • Zorlu yollardan gitmek yerine, farklı planlar üretmeniz gerekiyor.

Kahve falında kızarmış hindi görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına yorulur.

Kahve falında hindiden kaçmak sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında hindi civciv görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında hindistanda olmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, hem geleceğinin güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan hindi görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında hindi boğazlamak yokluk çekeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına işaret eder.

Kahve falında hindiye yem vermek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir